Om AVSPÄNT

Avspänt startade som en idé för mer än 10 år sedan och är idag ett brett nätverk av konstnärer, designers och konsthantverkare. Vi har egna butiker på flera platser i Sverige, där vi erbjuder konst och konsthantverk av hög kvalitet.

Att få vara del av en grupp så fantastisk som avspänt är en sann gåva, och vi hoppas kunna inspirera dig lika mycket som vi finner inspiration i varandra.

Ansökan

Avspänt konstdesignkonsthantverk är ett nätverk av konstnärer, designers och konsthantverkare som ser nytta och glädje i samarbete, såväl kreativt som ekonomiskt och marknadsföringsmässigt. Vi har egna butiker på flera platser i Sverige, där vi erbjuder konst och konsthantverk till kunder som söker unika och handgjorda föremål av hög kvalitet. Vi arbetar gemensamt under varumärket avspänt, som vi bygger upp tillsammans i syfte att skapa lönsamhet och konstnärlig utveckling.
Avspänt är inne i ett expansivt skede och nu söker vi dig som aktivt arbetar med materialen glas, keramik, järn, ädelmetaller eller med förgyllning, smyckekonst eller smyckedesign.

Du som inte passar in i konceptet ovan, men ändå tror att vi skulle kunna vara bra för varandra kan söka som gästmedlem eller gästutställare.

Varmt välkommen med din ansökan!